Tilbud og aktiviteter på Camp Villmark

I tillegg til en rekke aktiviteter, foredrag og kurs finner du i år over 170 utstillere som er klare til å vise deg de beste produktene, de mest spennende nyhetene og de råeste tilbudene.

Her har du en oversikt over noen av utstillerne våre og hva de tilbyr under Camp Villmark.

 

 

 

Speider-sport

Hos Speider-sport kan du prøveligge de helt unike treteltene fra Tentsile under Camp Villmark. Teltene spennes opp i trærne med jekkestropper!

 

 

 

 

 

Ascent Himalaya
Ved de høye klatretårnene, har Ascent Himalayas stand. Her kan du møte Mingma Sherpa som er eier av Ascent Himalayas, og Une Bergtatt. Kom innom for en hyggelig prat og få en skreddersydd drømmetur til Himalaya fjellene.

 

 

 

Autocenteret Fjeldstad AS
Autocenteret Fjeldstad AS er landets største forhandler av Mercedes Geländewagen i 35 år. Den ultimate jakt- og terrengbilen gjennom tidene. De stiller ut et bredt utvalg av terrengbiler nærmest inngangen. Kom å se G55 AMG Kompressor. Gunstig og fleksibel finansiering.

 

 

 

Bresson
Leica Geovid R er en av Leicas mest populære kikkertserier og har innebygd avstandsmåler og ballistisk funksjon. Leica-leverandørene Magne Landrø AS og Jakt og Friluft AS har spesielt gode tilbud på disse kikkertene under Camp Villmark. Møt dem i hall D.

 

 

 

Brunst as
Brunst as vil i år tilby et ekstraordinært stort utvalg av jaktdresser, bukser og jakker til sterkt reduserte priser! Hos Brunst vil du finne et utvalg Härkila, Pinewood og Swedteam til 50% rabatt. Merk deg spesielt følgende to prisbomber: Härkila Metso vadmelsanorakk. Førpris 4199,- Nå kun 1999,- ! Swedteam Optifade jakke og bukse med GoreTex – 50%

 

 

 

 

Bull Ski & Kajakk
Under Camp Villmark har vi pakketilbud på både kano og kajakk. Du kan prøve dem i det store bassenget rett ved standen vår i hall E
I tillegg har vi salg på 2017- modeller av diverse Mountain Bike og hybridsykler, samt salg på langrennsski
Vi har også godt utvalg i ullundertøy fra Devold og Brynje.

 

 

 

 

 

 

Diana Jaktresor
Kom och besök Diana Jaktresor i hall E, vi har många super fina jaktrese erbjudande över hela världen, ta ett snack med vår Kanada Outfitter Kiff Covert som är med oss på standet, han kan allt om björnjakt, älgjakt i Kanada.

 

 

 

 

 

 

Easyhunt
På standen til Easyhunt kan du vinne verdens minste hundpeil på 38 gram! Sjekk også ut våre vannbestandige jaktkart, vår kartapp og vår gratis hjemmeside for jaktlag.

 

 

 

 

 

 

 

Free Wheeling er en enkel fremdriftsløsning, en hånd operert/mekanisk ’’utenbordsmotor’’ med utveksling 3:1 som er ideell for småbåt i plast, glassfiber, aluminium, gummibåter og kano. Produktet kan fint bæres med i ryggsekk til fiskevann langt inn på fjellet. Vekt ca. 2,5 kg.

Free Wheeling kan brukes i alle fiskevann hvor det er lov å ha båt. Dette er et fantastisk alternativ til å ro når det skal fiskes/jakte på mindre vann hvor det ikke er lov å bruke motor. Free Wheeling er helt stille og det oppnås fin dorgefart (3-4 knop).

 

 

 

 

Jerven
På standen til Jerven, har vi verdens råeste fjellduker, samt vår unike jaktbekledning. Gode produkter og messetilbud. Vi står vis a vis Jakt & Friluft. Velkommen innom oss!

 

 

 

 

Jessheim Dyreklinikk
Kom innom vår stand for Jessheim Dyreklinikk for gratis kloklipp og tannsjekk og for å snakke med noen av våre veterinærer. Du kan også delta i vår konkurranse der du kan vinne livslang vaksinering for din hund.

 

 

 

 

 

 

 

Klatreveggen.no
Våre 2 klatrevegger står klare for deg i friluftsområdet i hall E. Møt veggen i hall E og test dine grenser for personlig mestring.

 

 

 

 

 

 

KVS-Bygland
På standen til KVS-Bygland på Camp Villmark tilbyr vi noe av det råest landsdelen har å tilby av Naturbruks utdannelse når det kommer til jakt og fiske. Skolen tilbyr elevene jaktterreng rett utenfor stuedøra. Hele 42 000 mål kan du boltre deg på. I dette området finner du flere hytter du som elev kan benytte. Du vil også finne mange flotte fiskevann hos oss. Om du kommer innom standen vår får du se film og brosjyrer fra skolen. I tillegg kan du ta deg en jaktprat med noen av læreren som underviser i jakt og fiske.

 

 

 

 

Labrador Cargo
Labrador Cargo er specialiseret i transport af jagttrofæer, kom forbi deres stand og få en snak om hvordan du får dine trofæer sikkert hjem.

 

 

 

 

 

Martin Burwall
Ny innovation , en kniv för jakt och fiske. Se vår hemsida www.fripro.se. Vår monter på Camp Villmark 2017:  D07-29.

 

 

 

 

 

MjøsService AS
På Standen til MjøsService AS vil vi kjøre gode messepriser på bla Zodiac Jaktradioer, FLIR Termiske kamera, Raymarine Marine elektronikk, MotorGuide EL-Båtmotorer, og Kimple og Viking Alu-båter. Besøk oss i D hallen,(D03-02).

 

 

 

 

 

Norges Hundekjørerforbund
På standen til Norges Hundekjørerforbund vil Lena Boysen Hillestad være tilstede hele helgen. Lena tok i januar sine VM gull nr 24 g 25 i hundekjøring, og er den mest dekorerte hundekjøreren i hele verden samt den idrettsutøveren i Norge med flest VM gull. Lena kan svare på spørsmål om alt fra trening, utstyr, fôr og deler sikkert noen tips & triks på veien mot å få en hund til å begynne å trekke.

 

 

 

Norma
Nytt våpen? Ser du etter ny rifle eller hagle? På Norma standen vil det være representanter fra både Blaser og Mauser under messen som vil hjelpe deg til å velge ditt neste våpen.

 

 

 

Norsk Kennel Klub

Er du glad i hund og friluftsliv og ønsker å vite mer om hvilke aktiviteter og raser som passer for deg? Norsk Kennel Klub er Norges største hundeorganisasjon og landets fremste faginstans på hund og hundeaktiviteter. Vi har stand ved Hundearenaen i hall D – kom innom for en hyggelig hundeprat! Foto: Bjørnar Boneng

 

 

 

 

 

Oslo Skytesenter, Norges tøffeste skytesenter
På messen setter Oslo Skytesenter opp en 10 meters luftvåpen-bane. I tillegg viser vi frem vårt unike tilbud til jegere og skyttere! Vi har også kjempetilbud på luftvåpen på standen.

 

 

 

 

Oslofjorden Dykkesenter
På standen til Oslofjorden Dykkesenter kan du vinne et dykkerkurs, dykke i messebassenget, og prøve undervannsscooter fra Bonex. Vi har 25% på alle dykkemasker og snorkler og messetilbud på dykkerkurs for store og små. Ta med hele familien til vår stand ved bassenget i hall E.

 

 

 

 

 

Plahtes Eiendommer
Drømmer du om jakt og fiske uten trengsel? Plahtes Eiendommer byr på store naturopplevelser og en bærekraftig forvaltning av fisk og vilt. Til vanlig finner du oss helt sør i Nordland omgitt av storslagen natur. For anledningen står vi i hall D, ikke langt fra kastebassenget.

 

 

 

Noroco
Noroco stiller i år med en ekstra stor stand på 150 kvm som blir fylt til randen med messetilbud, nyheter og et bredt utvalg til alle typer sportsfiske. Noroco fører mange kjente merker og egne satsninger.

 

 

 

Solliafarmen
Besøk Solliafarmen sin stand på mattorget om du har lyst på en smaksopplevelse du sent vil glemme. Vi tar med oss bla honning, gele, lefsekling. Til deg som er glad i å bake har vi selvfølgelig med oss de meget populære kjevlene med trykk, som har tatt Norge med storm på kort tid. Ellers vil vi ta med oss honningdrops, urtedrops med propolis og honning samt kosmetikk som er laget fra bienes verden. For øvrig vil du finne lærsmøring laget på gamlemåten, chill out bag for myk overnatting i naturen, flotte smijernskroker av setter og pointer, store sittelapper av skinn, samt mange andre godbiter. Ta turen innom da vel – du vil ikke angre!

 

 

 

 

 

Alpha Nordic

På standen til forsvarsmateriell.no selges militært overskuddsmateriell fra Norge og andre NATO-land.

Vi selger ut feltjakker, feltbukser, hodelykter, soveposer, feltskjorter, fotposer, kikkerter, petromaxlamper, feltstøvler, ulltepper, ullgensere, gummistøvler, store gryter, lavvo-ovner, multifuel-brennere, sivile jaktdresser og sivilt turutstyr.

 

 

 

Teno Astro AS

Viser spennende nyheter fra Pulsar og Yukon samt et bredt utvalg av kikkerter, spottingscopes og riflekikkerter fra Breitler. Pulsar lanserer nye termiske/varmesøkende håndholdte modeller og for modeller for bruk på rifle. Supertilbud på enkelte utgåtte modeller.  Stand nr. D01-10.

 

 

Schou AS
Få med deg årets store nyhet på riflefronten! Den revolusjonerende Tikka T3x TAC A1, er en ren skytemaskin med langhold egenskaper i toppklasse. Militært utseende, trykkpunkts avtrekk og Tikka’s velkjente presisjon gjør denne riflen absolutt verdt å se med egne øyne. Besøk Schou AS i hall E.

 

 

 

Rønning Treski
Vi på Rønning Treski tilbyr 20% rabatt på alle voksenski ved bestilling på messa. Se også vår nyeste jaktbinding. Den har blitt godt mottatt!

 

 

 

 

 

Villmarksbutikken Jessheim
På Villmarksbutikken Jessheim sin stand (E01-02) møter du IEC Telecom som presenterer den siste trenden innen kommunikasjon. Kom innom å få en demo på satellittelefonen Iridium 9575 og alt-i-ett løsningen ROKPAK; oppbevaringsboksen med batteribank, solcelle og lykt.

 

 

 

 

 

Anton Sport
I steget ned fra fjellet og inn i byen, puster ALFA for alvor nytt liv i Norrøna Sko! Hver dag har vi 10 par vareprøver av årets Urban Outdoor-kolleksjon til uslåelige priser.
Førstemann til mølla! Assorterte farger. Kun str 38 og 42.

 

 

 

 

 

Jakt&Friluft
Vi tilbyr oppgradert utgave av fjorårets suksess på jaktstøvelfronten: Alfa Bukk A/P/S! Kom innom standen for å prøve den ultralette og smidige støvelen.

 

 

 

 

 

 

Stangtuppen.no
Stangtuppen.no kjører messetilbud på alt av isfiske. Masse 3-pakninger for kr 99,-. Vi har blant annet røyeblinker, balansepilker, isøser mm. Vi har også et stort sluktorg for ferskvann og saltvann. Fiskecapser med fiskelykke har vi også.

 

Focus Nordic Norway
På standen til Focus Nordic Norway vil alle få knalltilbud på kikkerter og spottingscope fra bla Focus, Kowa, Steiner og Celestron! Focus har kikkerter/spottingscope i alle prisklasser. Vi har også vanvittige gode priser under messen på alle varer ifra Niteize (Alt innen, jakt, fiske og fritid).

 

Kjus Viltslakt
Som første messe i verden kan publikum se den helt nye Rigby Highland Stalker riflen. En lettkalibret innstegsmodell som er et produkt av gammel tradisjon blandet med moderne produksjon. Rigby er ett av verdens eldste våpenprodusenter basert i London. Besøk oss på stand D02-12.

 

Safari Management
Super tilbud på 7 dagers jakt 2×1 i S-Afrika, Waterberg Limpopo. Må bestilles på messen. Normal pris 16 600 kr – Messepris 11990 kr! Monteria (Spansk Drivjakt) 25 600 kr. Alle trofe inkludert av hjort og gris.

 

Safari Max AS
Kom innom vår stand D01-01 Safari Max AS. Vi har mange spennende destinasjoner for jakt og fiske i hele verden. Vår tilrettelegger av jakter i Polen Jan Skrzeduski er til stede på standen. Er det spørsmål om råbukk, hjort eller drivjakt kan han svare. Han er flere ganger Europamester i lokking. Brunstjakt på hjort med Europamesteren i lokking på laget? Utmerket svartbjørnjakt i Alberta med kjemperesultat hvert år. Våre storviltjakter i Zimbabwe har svært gode tilbakemeldinger. Nytt område for salg akkurat nå.

Kom innom for en hyggelig prat om de stedene du tenker på!

Share this: